0

Din vogn er tom

 Jeg har mødt utroligt mange kolleger, der har været i flybranchen i mange år, som alle har den samme historie: Jeg ville lave noget i et år, før jeg gik videre med min karriere ...

Det "noget" skulle være et år som kabinebesætning. Mange år senere finder jeg dem stadig i jobbet, glade og ude af stand til at se sig selv gøre noget andet. Jeg er en af dem, ville gøre "noget" andet end mit job som socialpædagog, før jeg gik videre med mine studier. Jeg tog min kandidateksamen, men i den periode jeg studerede, og året efter, hvor arbejdsløsheden fulgte, blev jeg uddannet i et erhverv, som ingen anden arbejdstager virkelig forstår.

Jeg fandt ofte mig selv se på de bevingede metalrør op i luften.

Jeg havde altid tanker som: "hvad laver de nu", "det fly kom derfra", "hvor kommer det mon fra", "og hvor går det hen?" Jeg kunne ikke undslippe denne forunderlige verden med en subkultur, som kun mennesker i livsstilsjob ville genkende.

private jet flight attendant in hosetess stockings
Hvad er det der holder os fanget? Hvorfor er vi ikke villige til at give slip?
Jeg har spurgt mig selv og flere kolleger nøjagtigt det. Svarene er ret klare: mine kolleger og ingen opgaver, der venter fremad eller fra den foregående dag. Hver dag er en ny dag med et nyt team og nye gæster til nye destinationer i hele verden, og hver dag gør vi vores bedste for at gøre dagen god.
I det firma, jeg arbejder for, er vi ca. 1500 ansatte i kabinen på min base. Det betyder, at du på hver rotationsflyvning møder nye ansigter. Men når døren lukkes, og vi letter, giver vi os selv hinanden på en måde, som intet andet erhverv gør, ikke kun professionelt, men vi skaber et familiemæssigt miljø. Fordi vi møder hinanden med enorm åbenhed, før dagen er forbi, ved vi ganske meget om hinanden, noget der i typiske kontorsamfund først ville ske efter flere år.

For mig er denne åbenhed afgørende for mit velbefindende.


Vi er i en branche med uforudsigelig jobsikkerhed. Jeg har oplevet min del af det uforudsigelige. Men stadig holder vi os til luftfart som fluer på honning.
Vores uniform repræsenterer et utal af værdier og betydning. Når vi bærer den, kan vi ikke skjule, hvis vi har en dårlig dag på kontoret. Vi er genstand for folks opmærksomhed. Vi er det firma, vi arbejder for. Det er vigtigt, at vi ser repræsentative ud, også kl. 4 om morgenen, mens vores ansigter stadig er hævede efter få timers søvn, efter delt tjeneste eller kl. 02 om natten efter en 13 timers arbejdsdag. Vi har et kærligheds-had-forhold til vores uniform. Men der er en meget elementær ting, vi alle elsker ved den: vi har aldrig tøjkrise. Vi ved nøjagtigt, hvad vi skal have på, hver gang vi går på arbejde. Lige fra strømpebukserne til hvordan håret skal sættes.
Nogle gange kan håret muligvis være en krise :))
dårligt hår dag stewardesse liv

Vi arbejder i et ekstremt uvenligt miljø og går meget hver dag. Vi står på fødderne og hilser passagerer velkommen og farvel flere gange dagligt. Vi hjælper pressede mødre, bange børn eller uledsagede børn, syge passagerer, som vi giver førstehjælp, vi beskæftiger os endda med døden om bord i de værste tilfælde.

Vi er alt fra din personlige psykolog til brandmand.

Da jeg begyndte at arbejde som kabinebesætning, vidste jeg ikke, hvad kompressionsstrømper var, bortset fra den viden, jeg fik på plejehjemmet, jeg plejede at arbejde på i min ungdom.
Igennem tiden regnede jeg ud, hvor meget det betød for mit helbred og den energi, det gav mine ben. Det er vigtigt at bære de rigtige kompressionstrømpebukser. Jeg indså også, hvor svært det er at finde de rigtige strømpebukser, der er behagelige hele dagen.
Jeg elsker at finde løsninger og nye inspirerende ideer. Derfor kom jeg med idéer til strømper, som jeg faktisk kunne lide at bruge på arbejdet.
Jeg er afhængig af det storslåede magiske rør i luften. Og jeg vil ikke gå med kompressionsstrømper, der mangler komfort eller er grimme.
Hosetess er de nye perfekte kompressionsstrømper til stewardesser designet af stewradesser.

En gang en stewardesse, altid stewardesse!

Indlæg af Louise T. / Hosetess


2 Responses

Nicoleta
Nicoleta

% B% d,% Y

You are so right Mike. Our feet are the ones carrying us into the world. We better take good care of them. 😉
Would love to hear how you like our products.😀

Best wishes
Nicoleta – Hosetess Team

Mike
Mike

% B% d,% Y

Your legs and feet are so important in your line of work. If you take care of them, they should take care of you. You’re on your feet for so many hours, you need any support you can give to yourself. I’m glad there is this product to support you😊

I love hosiery. I am going to try a pair. You may have a new loyal customer, who knows?

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nyheder

best-for-women-the-struggle
Momunity - Netværket, der giver det bedste for kvinder og mødre

% B% d,% Y 4 min read

Moms are the bombs og Momunity er beviset på, at kvinder står sammen for hinanden. Dannet af to inspirerende mødre og deres oprigtige interesse for at tilbyde det bedste for kvinder og mødre. Dette netværk giver følelsen af én stor mødregruppe, hvor du kan føle dig godt tilpas med at være dig selv med de kampe og glæder moderskabet giver.

for-women-who-know-what-they-want-step-2
For kvinder, der ved, hvad de vil have!

% B% d,% Y 2 min read

Vi har løftet kompressionsstrømper til et niveau, hvor enhver kvinde kan bruge dem.
Er du interesseret i skønhed på lang sigt? Vedligeholder du ikke kun dit ansigt, men også din krops sundhed og skønhed? Du er kommet til det helt rigtige sted.
Hosetess stockings blog on compression hosiery